ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ζυμαρικά με τόνο



Υλικά 300 γρ. ζυμαρικά 4 κ. γλ. κάπαρη 500 γρ. ώριμα ντοματίνια 1 κ. σ. ρίγανη 220 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο Εκτέλεση Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε την κάπαρη μέχρι να γίνει τραγανή. Αφαιρέστε την κάπαρη […]



Source link

About Author

Με λένε Βιόλα και θέλω να τα μαθαίνω όλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *