ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη – Newsbeast

Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη – Newsbeast



Υλικά για 2 -4 άτομα

  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 4 κ.σ. ελιές ψιλοκομμένες
  • 2 κ.σ. κάππαρη
  • 200 γρ. κίτρινο τυρί (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μαϊντανός (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
  2. Ταυτόχρονα, σοτάρετε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τις ελιές με την κάππαρη για περίπου 5 λεπτά.
  3. Παίρνετε μια κουταλιά της σούπας από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και την ρίχνετε στο τηγάνι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
  4. Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα τοποθετείτε στο τηγάνι.
  5. Σβήνετε τη φωτιά και συμπληρώνετε το τριμμένο τυρί.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link

Avatar

About Author

Με λένε Βιόλα και θέλω να τα μαθαίνω όλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *